Paroc tutvustab ehitusmessil “Eesti Ehitab” tulekindlaid soojustuslahendusi

20 märts 2019
3.-6. aprillini Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuval ehitusmessil “Eesti Ehitab 2018” näitab Paroc messihalli püstitatud mudelite abil, kuidas soojustada efektiivselt ja energiatõhusalt tuulutusega ja tuulutuseta seinu, lagesid, katuseid ja põrandaid, samuti näitab erinevaid HVAC lahendusi.

Messihalli on püstitatud kogu messi ajaks Paroci stend, mille juures on võimalik tutvuda erinevate soojustusmaterjalide ja -lahendustega. Lisaks erinevatele kõrgekvaliteedilistele kivivillast toodetele tutvustab Paroc sel aastal esimest korda ka vahtklaasist isolatsiooni- ja soojustuslahendust Foamglas®, mis on universaalne ja tulepüsivusklassile A1 vastav isolatsioonimaterjal.

Paroci stendi juures on võimalik professionaalsete konsultantidega rääkida erinevatel soojustus- ja isolatsiooniteemadel ning neilt saab küsida igakülgset nõu erinevate tehnikate ja materjalide osas. Messialale on püstitatud ka spetsiaalne tulekapp, kus on võimalik näha, kuidas erinevad isolatsioonimaterjalid tulele vastu peavad.

Ootame Sind ehitusmessile tutvuma Paroci toodetega ning saama asjakohast nõu Paroci spetsialistide käest.

 

Kohtumiseni ehitusmessil!