Paroc valmistas tulekindlatele õhukanalitele mõeldud sertifitseeritud isolatsioonilahenduse

06 jaan 2017
Isolatsioonilahendusi pakkuv ettevõte Paroc valmistas tulekindlate õhukanalite rajamiseks ja isoleerimiseks mõeldud mittesüttivad isolatsioonilahendused nimega PAROC Hvac Fire LT. Lahendused sertifitseeriti Leedus.

Erinevaid tuletõkketsoone läbivad kütte-, ventilatsiooni- ja kliimasüsteemide õhukanalid tuleb isoleerida nii, et tulekahju korral ei leviks tuli ega põlemisproduktid ühest tsoonist teise. PAROC Hvac Fire LT-süsteemi tooteperekonda kuuluvad matid ja plaadid sobivad nii ümmarguse kui ka kandilise ristlõikega õhukanalite tuleisolatsiooniks. PAROC Hvac Fire LT-süsteem on sertifitseeritud Leedu Tuletõrje- ja Päästeametile alluvas Tulekahjude Uuringute Keskuses (sertifikaat GTC 100623). Sertifikaadile on lisatud juhend ümmarguse ja kandilise ristlõikega õhukanalite paigalduseks ja isoleerimiseks ning piirete läbiminekute lahendused.

PAROC Hvac Fire LT-süsteemi tooted tagavad usaldusväärse tulekaitse kogu ventilatsioonisüsteemi kasutusajaks.

„Kivivillast soojustusmaterjal on mittesüttiv ning just selle omaduse tõttu on kivivillast toodete kasutusvõimalused väga laialdased,“ ütles Paroci Baltimaade turundusjuht dr. Audronė Endriukaitytė. „Ventilatsioonitorud läbivad tavaliselt mitut hoone tuletõkketsooni ning seejuures tuleb takistada tule ja põlemisproduktide levikut hoones. Meie valmistatud ja Leedus sertifitseeritud tulekindlad plaadid ja matid sobivad selleks suurepäraselt.“
Täpsem teave PAROC Hvac Fire LT paigalduse kohta >>