Paroc keskendub Eesti Ehitab messil tuleohutusele

02 apr 2015
Paroc tutvustab 8.-11. aprillil toimuval messil “Eesti Ehitab 2015” uusimaid tulekindlaid ja keskkonnasäästlikke soojustusmaterjale.

Paroc keskendub “Eesti Ehitab 2015” messil soojustusmaterjalide kvaliteedi, tulekindluse ja keskkonnasõbralikkuse tutvustamisele. Paroc kivivill on toodetud 96-98% ulatuses looduslikust kivist ning see ei põle. Villa sulamistemperatuur on erakordselt kõrge – umbes 1000 kraadi, mis kaitseb konstruktsioone ja väldib õnnetuse korral tule levikut pika aja jooksul.

Tulekahju korral on just tekkiv suits inimese elule suurim risk. Põlemise käigus eraldub kuumuse toimel erinevatest ainetest mitmeid gaase, mis on harilikult süttimisohtlikud ning isegi lühikest aega sisse hingates eluohtlikud. Seetõttu on tulekindlate ja looduslike ehitusmaterjalide kvaliteet üks võtmetegureid sarnaste õnnetuste ärahoidmisel.

Messil näeb lisaks tulekindlatele soojustusmaterjalidele Paroci väikemajade renoveerimiskontseptsiooni RenZero, milles kasutatavad materjalid võimaldavad saavutada nullenergia vajadusega elumaja.

Mess Eesti Ehitab 2015 toimub Eesti Näituste messikeskuses 8.-11 aprillil 2015.aastal. Paroci stend asub hallis B-1.

Eesti Ehitab on ehitusvaldkonna erialamess, mis keskendub eelkõige innovaatiliste tehnoloogiate, ehituskonstruktsioonide ja -materjalide, -masinate, -seadmete ja -tööriistade esitlemisele.

Paroc stand

Lisainfo:
Kalev Kõnn
AS Paroc tegevjuht
E-post: Kalev.konn@paroc.com