PAROC® Cortex™b ja PAROC® Cortex One™b tuuletõkke- ja soojusisolatsiooniplaadid musta värvi kattega

04 sept 2014
Isolatsioonilahendusi tootev ettevõte Paroc on laiendanud PAROC® Cortex™ tootegruppi kuuluvate õhutatavate seinte soojusisolatsiooni ja tuuletõkkeplaatide valikut ning esitleb turul sellesse gruppi kuuluvaid musta värvi kattega tooteid. Nende toodete pealispind on kaetud mittepõleva, veeauru läbilaskva, kuid suurepäraselt õhku isoleeriva musta värvi kilega.

Seinte ventileerimiseks kasutatakse väga tihti lahendusi, mil fassaadi katvate plaatide vahele jäetakse praod. Sel viisil on nende pragude vahelt näha sisemine ventileeritava seina isolatsioonimaterjalidest valmistatud sein. Et sellised seinad oleksid esteetilisema väljanägemisega, ongi loodud uued PAROC® Cortex™ b ning PAROC® Cortex One™ b plaadid. Musta värvi isolatsioonimaterjali pealispind ei jää fassaadis olevate vahede vahelt näha.

Kõik PAROC® Cortex™ gruppi kuuluvad valge või musta kattega materjalid vastavad A2- s1, d0 tulekindlusklassile (euroklass) ja seetõttu võib neid piiranguteta kasutada kõigis ventileeritavate seinte konstruktsioonides.

Ventileeritavate seinte konstruktsioonidesse paigaldatud PAROC® Cortex™ ja
PAROC® Cortex One™ plaadid lasevad suurepäraselt läbi veeauru, hoiavad kinni õhku ja tänu oma tulekindlusele aitavad kaasa hoone tuleohutuse tõstmisele. Tänu oma pikale kasutuseale ja soojuskadude vähendamise omadustele vähendavad nad ka hoone kasutamise kulusid.