Messil Eesti Ehitab 2014 tutvustab Paroc lahendusi hoonete energeetiliselt efektiivseks renoveerimiseks ja ehitamiseks

21 märts 2014
2.-5. aprillini toimub 18. rahvusvaheline ehitusmess Eesti Ehitab 2014, kus Paroc juhib külastajate tähelepanu sellele, et statistiliselt veedame lausa 90 protsenti oma ajast siseruumides. Viibime büroos, kodus, poes jne. Seetõttu on väga oluline, millises keskkonnas me elame, kas see on meile ohutu, tervislik, mugav.

Sel aastal uuendas Paroc kogu krohvitavate seinte soojustustoodete gruppi. Loodi uued seinaplaadid PAROC Linio 10 ja PAROC Linio 15, vertikaalselt orienteeritud kiuga plaadid PAROC Linio 80. Need plaadid ei põle, taluvad survet, on väga efektiivsed soojusisolatsiooniks, neid saab kasutada renoveeritavate ja uute hoonete seinte soojustamiseks, kui fassaadi viimistluseks on õhuke krohvikiht.

Näitusel tutvustatakse ka komplektset hoonete piirete soojustsussüsteemi PAROC® Conci™, mis võimaldab luua hoonele ühtse hermeetilise katte, mis tõstab energeetilist efektiivsust ja tagab samaaegselt ka suurema mugavuse.

Messikülastajatele, kes ehitavad või renoveerivad eramuid on kasulik ja väga huvitav informatsioon Paroc kogemuste kohta, mis on saadud RenZero projektide realiseerimisel Põhja- ja Skandinaaviamaades. RenZero – näidis- ja eksperimentaalprojektid, mille käigus moderniseeriti vanad, sõjajärgsel ajal ehitatud elumajad kuni peaaegu nullenergia hoonete tasemeni.

Säästva ehituse arendamisest võtab ettevõte Paroc osa energeetiliselt efektiivsetele hoonetele suunatud lahendustega, kvaliteetsete soojustusmaterjalide loomisega ning tootmisprotsesside korraldamise kaasaegsete meetoditega.

Külastage meie stendi B saalis.