PAROC Hvac GreyCoat – uus kulutõhus ja tulekindel lahendus kütte-, ventilatsiooni- ja kliimasüsteemi rakendustele

05 dets 2013

Kohtades, kus kütte-, ventilatsiooni- ja kliimasüsteem jääb nähtavale kohale, nagu kaubanduskeskused, üldkasutatavad hooned ja spordisaalid, on vaja tulekindlat, puhast ja hästisobivat lõpplahendust. PAROC Hvac GreyCoati sarja tooted annavad soovitud tulemuse ilma, et oleks vaja täiendavat kattekihti või värvi ning tänu kiirele paigaldamisele säästate aega ja raha.

PAROC Hvac GreyCoat

GreyCoat on uus helehall kattekiht kõikidele PAROC Hvac toodetele. GreyCoati kattekiht toimib ka aurutõkkena, mis tähendab, et GreyCoati kattekihiga paneele, lamellmatte ja matte saab kasutada ka kondensatsioonivastaseks isolatsiooniks.

PAROC Hvac GreyCoati tooted on euroklassi A2-s1, d0 klassifikatsiooniga. See tähendab, et need tooted ei lase leekidel edasi liikuda ja ei tekita põlevaid tilkasid. Samuti toodavad need väga vähe suitsu.

GreyCoati kasutades saate PVC-vaba ja kulutõhusa lahenduse kütte-, ventilatsiooni- ja kliimasüsteemi jaoks ning pole vaja täiendavat värvimist või katmist. GreyCoatiga kaetud torusektsioonid, torupõlved ja teip pakuvad teile tervikliku süsteemi torude kiireks isoleerimiseks. GreyCoatiga kaetud torusektsioonid ja teip pakuvad teile tervikliku süsteemi, mida on kiire paigaldada. Kondensatsioonivastase isolatsiooni tagamiseks tuleb kasutada liitekohtades GreyCoati teipi. 

Lisateavet:
Tanel Veeremae, Sales Manager TI, +372 53 463 460