Paroc laiendab oma tegevust Venemaal

01 veebr 2012
Paroc Group on läbi viinud oma pikaajalise laienemise strateegiat. Olles üks juhtivaid soojustusmaterjalide tarnijaid Balti regioonis tootmisüksustega Soomes, Rootsis, Leedus ja Poolas, laiendab Paroc nüüd tegevust kasvaval Venemaa turul.

Paroc Group on otsustanud investeerida tootmisliini Tveri piirkonnas, Moskvast loodes. Paroc Groupi juhatuse esimehe Kari Lehtineni sõnul kasvab kivivilla turg lähiajal Venemaal selgelt kiiremini kui Lääne-Euroopas. „Kivivilla nõudlus kasvab Venemaal eeldatavasti 10% aastas mitmete järgnevate aastate jooksul. Ootuste kohaselt kasvab Venemaa isolatsiooni nõudlus märkimisväärselt seose karmimate energiasäästu ja ehitiste tuleohutuse nõuetega. Venemaa on selgelt kivivilla turg, kus meie toodete omadused on kõrgelt hinnatud“ ütles Lehtinen.

 

 

„Kahe viimase aastakümne jooksul on Partoc saavutanud tugeva positsiooni kõrgekvaliteediliste isolatsioonimaterjalide turul, omades müügikontoreid Moskvas ja St.Peterburgis. Luues meie oma kohaliku tootmise, on meil hea võimalus vastata kasvavatele turu vajadustele.“ Jätkas Lehtinen.

 

 

Paroc plaanib Tveri investeerida 170 mlj eurot, sealhulgas kolm ehituslike soojustusmaterjalide tootmisliini ja seadmed tehnilise isolatsiooni tootmiseks. Aastane tootmisvõimsus saab olema kuni 150 000 tonni ja tehas annab tööd 600 töötajale.

 

Esimene investeeringute etapp sisaldab ühte ehituslike soojustusmaterjalide liini ja toomine algab 2013 aastal.

Lisa informatsiooni:
Kari Lehtinen
CEO
Paroc Group Oy
tel. +358468768902