Esitletud hoonete välispiirete tihendussüsteem PAROC® Conci™

12 märts 2014
Soojustuslahenduste ettevõte Paroc esitles hoone välispiirete tihendamise komplekssüsteemi. PAROC® Conci™ süsteem sisaldab materjale ja lahendusi hoone peamiste osade, st seinte ja katuste ning tihendamiskihti läbivate elementide, tihendamiseks.

Hoonete soojustamisel oluline on mitte ainult soojusiskihi paksus ja soojustuslahendus, vaid väga oluline on ka hoone hermeetilisus. Seetõttu ongi Paroc arendanud PAROC® Conci™ süsteemi, mis koosneb toodetest, mis tagavad hoone välispiirete hermeetilisuse.

Paigaldades hermeetilised tuuletõkke ja õhu- ning veeauru isolatsioonikihid hoone väliskonstruktsioonis väljast ei pääse hoone sisse külm õhk ja soe õhk ei lähe välja. Lisaks sellises hermeetilises toimib soojustuskiht eriti tõhusalt, sest sellele ei avalda mõju soovimatu niiskus.

PAROC® Conci ™ võimaldab luua ühtlase tihendatud hoone välispiirde, mis suurendab selle energiatõhusust. Nii on võimalik luua rohkem komforti, sest hermeetilises hoones ei ole külma õhu juurdevoolu, tõmbetuult ja külmi pindu. Samuti on hoone vastupidavam, sest hermeetilise hoone konstruktsioonid on kaitstud niiskus ja kondensaadi kahjulike mõjude eest.
Kõik PAROC® Conci ™ süsteemi materjalid on eriti kvaliteetsed ja on loodud ühtse, kompleksse, kindla ja tõhusa lahendusena.