Paroc Group nimetas Igor Shatz´i peadirektoriks Venemaal

18 okt 2012

Igor Shatz (44) nimetati Paroc Russia vastutavaks direktoriksas alates 1. november 2012. Igor Shatz määratakse ka osalema Paroc Groupi juhtrühma töös.

Igor Shatz
Igor Shatzil on laialdased kogemused mitmete tööstusettevõtete juhtimisel. Ta on töötanud õlletööstuses, kuid omab ka kogemusi ehitusalal. Tema viimane töökoht oli direktoriamet Peterburis asuvas Heineken Brewery LLC´s.

Igor Shats on tehnilise hariduse taustaga ja omab mehaanikainseneri diplomit St. Petersburg Forest Engineering Academy´st. Samuti on tal majanduse ja tootmise juhi taust ning diplom St. Petersburg Military Mechanical University´st. Ta on töötanud ka MBA programmi raames Norras. 


“Meil on hea meel, et Igor Parociga liitus. Tal on olnud väga edukas karjäär erinevate Venemaal tegutsevate tööstusettevõtete juhtkondades. Koos suurepärase klienditundmise ning tööstusalase kompetentsiga toob Igor Parocisse väärtuslikku oskusteavet, mida Paroc oma tegevuse laiendamiseks vajab ”, ütles Kari Lehtinen, Paroc Groupi CEO.


Igor Shatz asendab endist Paroc Russia peadirektorit Oleg Jermakovi, kes on nüüd nimetatud Paroci Tehnilise Isolatsiooni ala müügidirektoriks Venemaa turul.